Maak kennis
Maak kennis
Elke tweede zaterdag van de maand
aan het einde van de middag
heerlijk een uur genieten
van de mooiste muziek
uitgevoerd door enthousiaste topmusici
en voorzien van pakkende toelichting…

Welkom in onze reeks zaterdagmiddagconcerten!
Over Zaterdagmiddagconcerten Zeist

Mijn naam is Wouter Harbers, en vorig jaar startte ik samen met een compleet nieuw bestuur met het runnen van deze serie. We namen het stokje over van een enthousiast bestuur dat deze serie al 31 jaar runde onder het voorzitterschap van Jelte Veenhoven.


De eerste zes concerten van ‘ons’ seizoen waren onvergetelijk. Steeds een volle kerk met een fantastische energie en na afloop een golf van enthousiasme. Ik verheugde me begin maart 2020 enorm op het zevende concert: een groot project rondom de Canto Ostinato, dat ik samen met pianiste Thera Klaassen zou uitvoeren te midden van acht schilders die live mee zouden schilderen bij de muziek…


Ontzettend jammer dat dit niet door kon gaan. En nog erger: hoe lang duurt het voor de zaal weer vol kan, en onze serie weer toegankelijk kan zijn voor íedereen?


De muziek heeft al vele eeuwen, plagen, ziektes en pandemieën overleefd, en zal ook deze Corona-crisis doorstaan. We hopen op toch acht onvergetelijke concerten, waar u hopelijk des te intenser van geniet.


Wouter Harbers, voorzitter

Connect